Uusi ammatti ja yhteisöllisesti osaksi työyhteisöä

Uusi ammatti ja yhteisöllisesti osaksi työyhteisöä

 

Jyllin Kodit toimii TE-palvelujen sekä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa rekrytoivan koulutuksen yhteistyössä. Seuraavaan koulutukseen on jo haku auki – 17.9.2021 saakka. Koulutus alkaa tutustumisjaksolla 15.10.2021. Vajaan kahden vuoden aikana suoritetaan lähihoitajan (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja) opinnot. Tavoitteena on työllistyminen Jyllin Kodille.

 

Koulutuksen työelämässä tapahtuva oppiminen toteutuu Jyllin Kodin eri yksiköissä. ”Olen tutustunut ensimmäisen puolen vuoden aikana useampaan Yhteisökotiin, ja kaikissa henkilökunta on ollut ystävällistä. Olen saanut sopivalla tavalla ohjausta. Onkin mukava tietää, että juuri nämä henkilöt ovat myös todennäköisimpiä tulevia työkavereitani”, kertoo koulutuksen alkuvuonna aloittanut Marika Siikakoski. ”Myös opiskelijoiden kesken olemme tutustuneet mainiosti ja omasta ryhmästä löytyy aina joku, jonka kanssa jakaa kuulumisia ja kokemuksia. Koulutukseen hakeutuminen oli sujuvaa ja sain omassa tilanteessani tarvittavaa lisätietoa sekä oppilaitoksesta, että TE-palveluista”, lisää Marika.

 

Myös rekrytoivan koulutuksen vastuukouluttajan Virve Soinisen kokemuksissa opiskelijaryhmän tuki näyttäytyy merkittävänä. ”Yhdessä on turvallista oppia ja tukea saa myös opiskelukavereilta. Koulutuksen rakenne palvelee hyvin työllistymistä, sillä loppuvaiheessa työssäoppimista on paljon ja opiskelija ikään kuin saatellaan työelämään. Tämä on hieno mahdollisuutena työllistyä hoitoalalle ja tulla osaksi jo opiskeluajalta tutuksi tullutta työyhteisöä.”

 

Virve Soininen rohkaiseekin koulutuksen sopivan kaikille, jotka ovat motivoituneita työskentelemään sosiaali- ja terveysalalla. Aikuisopiskelijoille TAKK oppilaitoksena tarjoaa monipuolisia ratkaisuja, joissa on mahdollista huomioida erilaisia tapoja oppia ja ottaa huomioon henkilökohtaisia tilanteita.

 

Sykkiikö sydämesi vanhustyölle? Jyllin Kodit kutsuu mukaan erityisesti henkilöitä, joilla on halu olla mukana toteuttamassa palvelulupausta asukkaiden hyvästä elämästä ja joiden sydäntä vanhustyö on lähellä. Hoitajan työ Jyllin Kodilla toteutuu kaksi- tai kolmivuorotyönä ja henkilökunta on sitoutunut yhteisiin toimintaperiaatteisiin välittävästä ja yksilöllisestä yhteisöhoidosta. Henkilökunnalla on mahdollisuus vaikuttaa oman yksikkönsä ja työtiimin työn suunnitteluun.

 

Koulutuksen hakulinkkiin pääset klikkaamalla tälle sivulle: https://urly.fi/25Fo

Koulutusesite tässä linkissä -Kysy lisää!