Fysioterapiaa, hierontaa ja terveysliikuntaa

Kotikoivun Hyvinvointipalvelut tarjoaa kuntoutukseen nykyaikaiset tilat, välineet ja laitteet. Meillä on pitkä kokemus ja erikoisosaamista erityisesti ikäihmisten ja muistisairautta sairastavien fysioterapiasta.

Fysioterapiajakso sisältää alkututukimuksen, jossa selvitetään kokonaisvaltaisesti asiakkaan tilannetta. Fysioterapia toteutuu aina yksilöllisesti, voimavaralähtöisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti.

Kohtaamme kaikki asiakkaamme läheisesti ja lämmöllä. Teemme myös kotikäyntejä.

Seniorikuntokoulun kuntosaliryhmissä voit harjoitella nykyaikaisilla laitteilla säännöllisesti ammattitaitoisessa ohjauksessa. Myös iloista yhdessäoloa sisältävässä toiminnassa tavoitteena on hyvän voima- ja kuntotason ylläpitäminen ja näin hyvän elämän mahdollistuminen ikääntyneenäkin. Tilamme ovat esteettömiä ja järjestämme myös tilausryhmiä, kysy lisää!

Katso Seniorikuntokoulun uusin esite tästä!

Ajanvaraus, tiedustelut ja lisätiedot fysioterapeuteilta: p. 03 4590 4312 tai p. 03 4590 4654.
Fysioterapian ja terveysliikuntaryhmien sähköposti: kotikoivu@jyllinkodit.fi

Kokonaisvaltaista kotihoitoa

Kotihoitomme asiakkaana saatte yksilöllisen, juuri teidän tarpeisiinne rakennetun palvelusuunnitelman ja luotettavan hoitosuhteen – luonanne käyvät tutut hoitajat.

Tarjoamme myös monipuolisia lisäpalveluita, esimerkiksi kotilounasta, asiointiapua ja kotisiivousta. Palvelusta tehdään väliaikainen tai jatkuva palvelusopimus tarpeidenne mukaan.

Kotilounaat toimitetaan asiakkaillemme kolmesti viikossa erikseen sovitusti joko lämpiminä tai kylminä aterioina. Kuljetuspäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai.

Lounaslistassa otamme huomioon ikääntyvien asiakkaidemme ravitsemukselliset tarpeet ja yleisimmät erikoisruokavaliot.

Omaishoitajan vapaan mahdollistaja

Toiveenamme on, että omaishoitajana arkenne helpottuu ja voitte nauttia teille kuuluvasta vapaasta rauhallisin mielin. Palveluseteliasiakkaana kotihoidon työntekijämme saapuu kotiinne hoitamaan läheistänne ja saatte apua arkeen ja oman jaksamisenne tueksi.

Omaishoitajan vapaiden myötä teillä on mahdollisuus harrastamiseen ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen. Omaishoitajat tekevät tärkeää työtä läheisensä kotona asumisen mahdollistamiseksi, ja tahdomme olla mukana tukemassa tätä merkityksellistä työtä.

Verkkokauppa-palvelut

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Ota yhteyttä

Jyllin Kodin kotipalvelut

Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa meihin
yhteyttä yhteydenottolomakkeella.