Jyllin Kodit

Jyllin Kodit on Länsi-Pirkanmaan Seniorikeskus Kyrösjärven rannalla lähellä Ikaalisten keskustan palveluita. Jyllin Kodit tarjoaa Ikaalisten ja ympäristökuntien senioreille mahdollisuudet elinikäiseen asumiseen Jyllin Kodilla tai tukea mahdollisimman pitkään kotona asumiseksi.

Jyllin Kodit toimii sitoutuen vahvasti lähimmäisvastuun periaatteisiin. Nämä periaatteet ulottuvat kaikkiin Jyllin Kodin tehtävissä työskenteleviin henkilöihin, mikä näkyy Jyllin Kodin toiminnassa hyväksyvänä ja suvaitsevana ilmapiirinä, meille uskotun palvelutehtävän arvostuksena ja aitona välittämisenä.

Palvelu Jyllin Kodissa perustuu asiantuntijuuteen, tutkittuun tietoon ja hyväksi koettuun käytäntöön seniorien hyvästä hoidosta ja huolenpidosta. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, joka vastaa palvelun suunnittelusta ja toteutuksesta. Asukkaan omaisella ja läheisellä on merkittävä rooli asukkaan hoidossa ja myös heillä on mahdollisuus tukeen ja palveluihin.

Tiimi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Yhteisöllinen asuminen

Ikääntyessä tuen tarve kasvaa, mutta elämä ei katoa. YhteisöKodeilla turvallinen ja mielekäs arki takaavat hyvän elämän. Hyvään elämään Jyllin Kodilla kuuluvat arvostaminen, aito välittäminen sekä yksilöllisyys ja yhteisöllisyys.

Jyllin Kodissa on kuusi 12-16 paikkaista YhteisöKotia, joissa on kodikkaita yhden ja kahden hengen huoneita. Halutessaan asukkaat voivat kalustaa oman huoneensa omilla huonekaluillaan ja henkilökohtaisilla tavaroillaan.

Kotihoito, kuntoutus ja terveysliikunta

Jyllin Kodit tarjoaa monipuolisia avopalveluja, joista esimerkkejä ovat kokonaisvaltaiset kotihoitopalvelut ja omaishoidon vapaan mahdollistaminen.

Toteutamme myös terveysliikuntaryhymiä, kuntoutusta, fysioterapiaa ja hierontaa kaikille avoasiakkaille sekä vastaanotolla, että kotikäynneillä.

Säätiö- ja yhteisöllinen toiminta

Jalmari Jyllin Säätiö on perustettu vuonna 1965 ikaalilaisten Jalmari ja Lyyli Jyllin testamentin tuella. Testamentin ohjenuorana oli toimia vanhuuden hyväksi. Edistämme kaikilla Jyllin Kodin palveluilla Säätiön arvoja. Jalmari Jyllin Säätiö omistaa Jyllin Kodit Oy:n 100 %:sti.

Säätiö toteuttaa mm. oppilaitos- ja opiskelijayhteistyötä sekä vanhustyön kehittämishankkeita.

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja

Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa meihin
yhteyttä yhteydenottolomakkeella.