Yhteisöllinen asuminen

Jyllin Kodina yhteisökodeissa turvallinen ja mielekäs elinikäinen arki takaavat hyvän elämän. Hyvään elämään Jyllin Kodilla kuuluvat arvostaminen, aito välittäminen sekä yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden huomioiminen toivomusten mukaan. Yhteisökodeilla nautitaan ympärivuorokautisesta hoidosta ja huolenpidosta sekä oman huoneen rauhassa, että yhteisissä tiloissa muiden seurassa.

Kotihoito ja kuntoutus

Monipuoliset kotihoito- ja kuntoutuspalvelumme suunnitellaan aina yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Kotihoitomme tarjoaa  monipuolisesti kotihoitoa, kotiateriapalvelua, asiointiapua sekä omaishoidon lomituksia. Fysioterapeuttimme toteuttavat kuntoutusta, fysioterapiaa sekä hierontahoitoja sekä vastaanotolla Jyllin Kodilla, että kotikäynteinä.

Kotihoidon sekä kuntoutuksen palveluissa toteutuvat voimavaralähtöisyys sekä pitkä kokemus ja erityisosaaminen ikäihmisten toimintakyvyn ja itsenäisen elämän tukemisesta.

Ravintola Sofia

Ravintola Sofia on Ikaalisten keskustassa sijaitseva kotiruoan ykköspaikka. Tarjoamme päivittäin asiakkaillemme herkullisen ja monipuolisen lounasbuffetin. Järjestämme ammattitaidolla myös juhlat sekä kokoukset. Palveluihimme kuuluvat myös nouto- ja kotiin kuljetetut ateriat.

Ota yhteyttä

Kotipalvelut

Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa meihin
yhteyttä yhteydenottolomakkeella.