Yhteistyötä ja kohtaamisia. Pirkanmaan Muistiyhdistyksen vertaisryhmän iloinen tapaaminen.

 

Jalmari Jyllin Säätiö on jo vuosia tarjonnut ikäihmisten yhdistyksille ja taustayhteisöille avoimen harraste -ja kohtaamispaikan, pyrkien näin tukemaan konkreettisesti hyvän elämän edistämistä.

 

Pirkanmaan Muistiyhdistyksen vertaisryhmä kokoontui 6.6.2023 viettämään mukavaa iltapäivää makkaranpaiston merkeissä Jyllin Kodin sisäpihan makkaranpaistopisteelle. Pihapiirissä kesän ajan asustelevat lammasrouvat Tuutikki ja Soija seurasivat mielenkiinnolla vieressä iloisen seurueen ruokailua ja rupattelua. Kahvinjuonnin lomassa pelailtiin yhdessä leikkimielistä eläinaiheista tietovisaa. Aurinko näyttäytyi ajoittain pikaisesti,  mutta kolea sää ei iloista seuruettamme haitannut. Kiva hetki yhdessä.

 

Säätiö tarjoaa yhdistysyhteistyössä esimerkiksi kokoontumistiloja sekä viestintäyhteistyötä: kaikille avoin kohtaamispaikka mahdollistaa osallisuuden ja yhteisöllisyyden kokemuksia sekä ajankohtaisen asiantuntijatiedon vaihtamisen ja yhteisöllisten toimintojen kehittämisen. Säätiössä toimii myös iloinen Ystävärinki, vapaaehtoisten ja harrastetoimijoiden yhteisö, johon myös uudet ystävät ovat tervetulleita.Säätiön tiloissa voi järjestää esimerkiksi yhdistyksen tilaisuuksia ja tapahtumia, kokouksia sekä vertaistukiryhmien kokoontumisia. Vastavuoroinen vuorovaikutus, tiedon jakaminen ja luottamuksellinen yhteistyö eri yhdistysten kanssa on merkittävää ja on osa Säätiön vanhuuden hyväksi toteutettua palvelutehtävää.

 

Etsiikö yhdistyksesi kokoontumispaikkaa tai kiinnostuitko Ystävätoiminnasta?

Ota yhteyttä: Satu Mäkinen p. 044 4540 400, sähköposti: lahitorimonitori@jyllinkodit.fi