Uuden senioritalon rakennustyöryhmän vierailu Kivipurolla.

 

 

Jalmari Jyllin Säätiön rakennustyöryhmä kävi tutustumiskäynnillä Senioritalossa Kivipurossa 8.8.2023. Reissuun lähdettiin aikaisin aamusella. Matkassa mukana oli Jalmari Jyllin Säätiön rakennustyöryhmä Pirjo Berg, Juhani Hakala ja Esa Holmala.

 

 

Matkan tarkoituksena oli tutustua Kivipuro Ry:n uuteen senioritalon rakennus- ja it-teknisiin ratkaisuihin.
Jalmari Jyllin Säätiö rakentaa 30 vuokra-asunnon senioritalon Ikaalisiin, joka on tarkoitettu omatoimiseen asumiseen. Senioritalon palveluineen on tarkoitus valmistua vuoden 2025 aikana. Rakentamispäätöksen tueksi tehtiin kartoitus ikäihmisten asumistarpeista Ikaalisissa ja sen lähialueilla. Kartoitus antoi selvän viitteen siitä, että senioritalo kiinnostaa ja sille on tällä alueella kysyntää.

 

 

Seinäjoella sijaitseva Kivipuro ry on oivallinen esimerkki siitä, mitä ratkaisuja moderni senioritalo edellyttää. Työryhmämme mukana oli myös suunnittelusta vastaavat Suunnittelutalo PPG Oy:n arkkitehti ja pääsuunnittelija.

 

 

Jalmari Jyllin Säätiön uuden senioritalon suunnittelussa mukana on iso määrä alan ammattilaisia ja lopputulos tulee varmasti olemaan hyvä. ”Senioritalomme tulee tarjoamaan nykyaikaiseen senioriasumiseen hyvät puitteet. Oli antoisa ja silmiä avaava tutustumiskäynti. Kiitos Kivipuro, että saimme tutustua teidän
ratkaisuihinne”, summaa toiminnanjohtaja Pirjo Berg.

 

 

Lisätietoja:
Pirjo Berg
toiminnanjohtaja
pirjo.berg@jyllinkodit.fi
puh. 03 4590 4612