Koti siistiksi Jyllin Kodin kotisiivouksen avulla

Jyllin Kodit tarjoaa monipuolisia avopalveluja, kuten kotihoitoa ja kotisiivousta Ikaalisten ja lähiseudun alueille. Puhdas koti lämmittää mieltä ja lisää monipuolisesti hyvinvointia omassa elinympäristössä.

 

Kotisiivous voi olla säännöllistä tai kertaluonteisesti tapahtuvaa ja se sovitaan toteutuvaksi aina asiakkaan toivomana ajankohtana. Siivouksen sisältönä voi olla esimerkiksi perinteinen kodin viikkosiivous, muuttosiivous tai esimerkiksi ikkunoiden pesu. Ensimmäiset joulusiivoukset varataan jo nyt!

 

Asiakas, jonka toimintakyky on laskenut korkean iän tai sairauden vuoksi, voi tilata kotisiivousta ilman arvonlisäveroa. Teemme arvion arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuudesta aloituspalaverissa. Asiakkaallemme laadimme aina yksilöllisen, asiakkaan tarpeisiin vastaavan palvelusopimuksen sekä palvelusuunnitelman, joka toimii kotona toteutuvan siivouspalvelun ohjenuorana ja mahdollistaa asiakkaalle arvonlisäverottoman palvelun saannin.

 

Lisäksi tarjoamamme kotisiivouspalvelu on aina kotitalousvähennyskelpoista. Kotitalousvähennys on vuonna 2021 40% ja omavastuu 100€/vuodessa. Kotitalousvähennys hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessa. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 250€ /henkilö. Ohjaamme asiakasta kotitalousvähennyksen hakemisessa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

 

Kotisiivous                                  €/h                     Alv 0%               Kotitalousvähennyksen jälkeen

Yksityisasiakas                            45,30€               –                          27,18 €/h

Erityisryhmät (alv 0%)              45,30€               36,50                 21,90 €/h

Materiaalikulu                           4,50€                 4,50€                 ei voi saada kotitalousvähennystä

 

Materiaalikulusta sekä kilometrikorvauksesta ei ole mahdollista saada kotitalousvähennystä.

 

 

Kotisiivouspalvelun asiakkaan ei tarvitse huolehtia siivousvälineistöstä vaan puhtaanapidon ammattilaiset tuovat siivousvälineet mukanaan jokaiselle siivouskäynnille. Kotisiivouksen aikana asiakas voi halutessaan olla kotona ja jokaista kotia kohtelemme arvokkaasti, lämmöllä.

 

 

 

Kysy rohkeasti lisää, ja räätälöidään juuri sinun kotia parhaiten palveleva kokonaisuus.

 

 

Jyllin Kodit, Kotikoivun Hyvinvointipalvelut
kotipalveluvastaava Jenna Tervalammi, p. 03 4590 4628
kotipalvelut(at)jyllinkodit.fi