Jyllin Kodin v. 2020 ansiomerkit ja onnittelut 8.6.2021

Koronaepidemian rauhoittumisen myötä ja rajoitusten vähitellen lieventyessä Jyllin Kodilla päästiin tiistaina 8.6.2021 juhlatunnelmaan, kun oli aika jakaa hieman viivästyneet vuoden 2020 ansiomerkit ja merkkipäiväonnittelut. Tilaisuudessa Säätiön hallituksen puheenjohtaja Juhani Hakala sekä Jyllin Kodin toimitusjohtaja Pirjo Berg kiittivätkin henkilökuntaa kokonaisuudessaan hyvästä ja ansiokkaasta työstä myös haasteellisena epidemia-aikana. ”Erityisesti juuri kuluneena vuonna tämän hyvän joukon merkitys on ollut asukkaidemme elämässä valtavan suuri”, kiteytti Juhani Hakala. Liisa Kytöviidan taidokas lauluesitys myös viritteli juhlaan osallistuneet ansiomerkkien arvoiseen tunnelmaan.

 

Nuorkauppakamarin ansiomerkin 25 vuoden työurasta Jyllin Kodilla saivat Tiina Isoviita ja Elina Leminen sekä 15 vuoden työurasta Sari Joensuu-Sarin, Kristiina Kaikkonen ja Päivi Kangasniemi. 10 -vuotisesta työurasta ansiomerkin saivat Aino Formulahti, Riitta Tuominen ja Outi Vuorihuhta.

 

Lisäksi tilaisuudessa onniteltiin Jyllin Kodin tervehdyksen kera vuonna 2020 merkkipäiviään viettäneitä jyllinkotilaisia. Lämpimät onnittelut hienolle ammattilaisten joukolle!

 

Nuorkauppakamarin ansiomerkkien saajista kuvassa vasemmalta Sari Joensuu-Sarin, Elina Leminen, Riitta Tuominen, Päivä Kangasniemi ja Aino Formulahti. Onnittelut!
Toimitusjohtaja Pirjo Berg sekä puheenjohtaja Juhani Hakala jakoivat tunnustukset ja Jyllin Kodin tervehdykset.
Liisa Kytöviita tulkitsi kauniin lauluesityksen juhlaväelle.
Päivänsankarien onnittelukukkina oli valkoisia ruusuja.