Juhannusjuhlassa ihastuttavaa hattumuotia

Juhannusjuhlassa ihastuttavaa hattumuotia

 

Jyllin Kodin juhannusjuhlaa vietettiin perinteiseen tapaan ulkoilmassa juhannuskoivujen tuoksussa. Juhlapaikkaan oli koottu koivujen, tarjoilujen ja liinoin koristeltujen pöytien lisäksi mainittava määrä vanhoja kesään liittyviä tavaroita ja työkaluja. Näistä riitti keskusteltavaa vieraiden kesken. Etukäteen oli ollut tiedossa, että juhlassa on myös hattukoodi, mikä sopi lämpimän sään vuoksi mainiosti.

 

Hattuihin olikin panostettu koko juhlaväen toimesta ja tänä vuonna niitä koristi mitä erilaisin ja kekseliäin kukkaloisto sekä mm. koivunlehtien havina. Mukana oli myös pelkistetyn tyylikästä tukkijätkä -lookia, jota havaittiin erityisesti miesväen keskuudessa.

 

Juhlassa oli tarjolla kesäreseptin mukaista, kaikille sopivaa viileää virvoketta, jäätelöä ja mansikoita. Musiikillisia elämyksiä meille tarjosivat taitavat Anne ja Reino Kasittula, asukkaamme sekä henkilökunta. Yhtenä estradin arvokkaana esityksenä koettiinkin oman asukkaamme yhteislauluna vetämä suvivirsi.

 

Juhlapaikan koristelu, värikkäät hatut, tarjoilu sekä haitarimusiikki loivat meille hienon juhannustunnelman. Puitteet ja hyvät järjestelyt antoivat hienon mahdollisuuden myös kiireettömään yhdessäoloon ja tarjoiluista nauttimiseen hattujen varjoissa. Toivottavasti pian juhlitaan uudelleen!

 

Asukkaamme yhteislauluna vetämä suvivirsi oli mieleenpainuva kokemus.
Tunnelma oli samaan aikaan iloinen ja arvokkaan juhlallinen.
Juhlaan oli koottu vanhoja tavaroita, joista riitti keskusteltavaa.
Tavarat herättivät paljon muistoja.
Juhlassa nautittiin musiikista ja hattukoodissa kukka-asetelma oli vallitseva.
Kukkameressä havaittiin myös juhlan retrohenkeen sopivaa tukkijätkä -tyyliä.