Jalmari Jyllin Säätiö tarjoaa vahvan osaamisen kehittämiskumppanuutta erilaisiin vanhustyön projekteihin ja kehittämishankkeisiin. Kysy lisää!

Työnohjaus
Kaipaatko jäsennystä työhösi tai tukea ammatilliseen kehittymiseen? Työnohjaus on työssä oppimista ja työyhteisöä tukeva prosessi, jonka avulla henkilöstö voi paremmin saavuttaa asetettuja tavoitteita. Ohjauksessa jaetaan ajatuksia ja kokemuksia, tuetaan kehittämään tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä edistetään henkilökohtaista kasvua ja ammatillisia valmiuksia. Työnohjaajamme on TtM, Suomen Työnohjaajat STORy:n jäsen. Käytössämme on sujuvat etäyhteydet.

Benchmarking ja projektit
Meillä on pitkä kokemus erilaisista kehittämishankkeista ja toimimme mielellämme aktiivisena projektiyhteistyökumppanina. Teemme myös benchmark-yhteistyötä sekä toteutamme yhteiskehittämistä pitkäjänteisessä ja vastavuoroisessa yhteistyössä.

Ensiapukoulutukset
Toteutamme Pirkanmaan alueen työyhteisöille ensiapukoulutuksia. SPR:n yhteistyösopimuksemme kautta on mahdollista suorittaa EA1 kortit sekä hätäensiapupäivitykset. Kouluttajana toimii sairaanhoitaja, SPR:n ensiapukouluttaja. Käytössämme on sujuvat etäyhteydet.

Muistisairaan kohtaaminen ja ohjaaminen
Muistisairaan kohtaaminen ja ohjaaminen on yhteisöhoitomme sekä erityisosaamisemme ydintä. Muistisairaan kohtaamisen koulutuksia sovitulla tavalla esim. iltapäivän tai kahden mittaisena toteuttaa vanhustyön erikoisammattitutkinnon suorittanut YhteisöKodin kotivastaava.

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja

Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa meihin
yhteyttä yhteydenottolomakkeella.