Ansiomerkkejä ja ruusuja jyllinkotilaisille

Joulukuun 15. päivä 2021 juhlittiin ansiomerkkien saajia ja merkkipäiviään vuonna 2021 viettäneitä. Juhlassa Jyllin Salissa oli paikalla säätiön hallituksen lisäksi vain pieni joukko henkilökuntaa, koronan takia. Juhlassa Jalmari Jyllin Säätiön hallituksen puheenjohtaja lausui kauniit sanat ja kiitokset koko henkilökunnalle mutta erityisesti ansiomerkkejä ja merkkipäiviään juhlineille. Toimitusjohtaja Pirjo Berg ja säätiön hallituksen puheenjohtaja jakoivat ansiomerkit ja ruusut päivän sankareille.

 

Juhlassa muistetut jyllinkotilaiset

Nuorkauppakamarin ansiomerkin saivat 20 vuoden työurasta Liisa Kytöviita (1. vas.), Elina Kivisilta, Marita Rajasalo ja Tiia Viljakainen. 15-vuotisesta työurasta Niina Koskela (4. oik.), Tiina Packalen ja Teija Salomaa (4. vas.) sekä 10 vuotta työskennelleet Leea Malmi, Anne Ahlfors (1. oik.), Päivi Puhakka (2. vas.), Sari Tarvainen ja Tiina Keväänrinta (3. vas.).

Juhlassa onniteltiin myös 2021 merkkipäiviään viettäneitä jyllinkotilaisia Anu Aaltosta (2. oik.) ja Marja-Riitta Niemensivua (3. oik.),

Kuvasta puuttuvat Elina Kivisilta, Marita Rajasalo, Tiia Viljakainen, Tiina Packalen, Leea Malmi ja Sari Tarvainen.

 

Lämpimästi onnea kaikille!